• Újszülött
TikTok Díszes, Kézzel készített Szempillák Természetes, Újrahasznosítható, Hamis Szempillák a Pillangó, 3D-s Mink Pestañas Postizas 13mm Ál Mink Szempillát Bolyhos (1 Csomag)

TikTok Díszes, Kézzel készített Szempillák Természetes, Újrahasznosítható, Hamis Szempillák a Pillangó, 3D-s Mink Pestañas Postizas

HUF 2023.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Egyedi Design】A 3 D-s szempilla-mink voltunk tarkított apró színes pillangók, hogy a szempillák szép, elegáns.De nem hozza a szemed a plusz terhet, mert ők ultra-vékony, könnyű. 【Újrafelhasználható】A szempillák tartós, újrafelhasználható.Használható akár 10-15 alkalommal a megfelelő ellátás.Kérjük, szíveskedjen jegyezni, hogy a szempillák kézzel készített, minden pár kissé eltérőek lehetnek.De majd biztosan, hogy minden párt, finoman kidolgozott. 【Prémium Puha】A mink a szempillák puha, bolyhos.A fekete pamut együttes keverék tökéletesen a szemhéja, valamint szempillák hozza, kényelmes rajta az érzés, de úgy néz ki, természetes viselése után. (A hossza a szempillák 13-15mm). 【Alkalommal】felveheted a mindennapi életben, ez az egyedülálló, de nem túl drámai.Ez is alkalmas a felek, bálok, fotózás, videó felvétel, kreatív smink, megosztás, stb.Ön is küldje el barátainak, mint egy ajándék.A lányok soha nem mondok, hogy szép dolgokat. 【Ügyfélszolgálat】Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Adunk visszajelzést belül, a nap 24 órájában.Hogyan kell Alkalmazni : 1) Hasonlítsa össze a hossza a hamis szempillák a hossza a szemem, trim őket, hogy illeszkedjen a szemed hossza.2) mindkét kezét Használja, hogy állítsa be a hamis szempillák, hogy illeszkedjen a szemed görbe.3) Óvatosan kell alkalmazni ragasztó, hogy a mindkét oldalán a gyökerek a hamis szempillák.4) Hagyd megszáradni, körülbelül 30-60-as években.5) a Helyet a szempilla, a szemhéj, elhelyezése olyan közel, amennyire csak lehetséges, hogy a saját szempillák.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása