• Újszülött
A K&F Koncepció X PRO Tér szűrőtartó Rendszer Szett (Szűrő Tartó + 95mm Körkörös Polarizátor + Tér ND1000 Szűrő + 4 Szűrő Adapter Gyűrűk) a Kamera Lencséjét

A K&F Koncepció X PRO Tér szűrőtartó Rendszer Szett (Szűrő Tartó + 95mm Körkörös Polarizátor + Tér ND1000 Szűrő + 4 Szűrő Adapter Gyűrűk)

HUF 20248.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. .Nyert, HA pedig a Red Dot Díjat. 【Behozatali AGC Optikai Üveg 】A szűrők ez a készlet által behozatali Japán optikai üveg , mindkét oldalán nanométeres bevonatok (összesen 28 réteg), vízálló , karcálló, olaj bizonyíték. 【ND Szűrő Funkció 】ND1000 szűrő fordítsuk a expousre idő 10-megáll elérni, hogy lassú exponálási időt, hogy rögzítéséhez használt mozgalom témák, mint a vízesés, amely selymes befolyásolja, hogy folyik a víz.A szűrő keret elkerüli szűrő véletlenül esik kár (legfeljebb 1,5 m). 【CPL Szűrő Funkció 】Lehetővé teszi, hogy távolítsa el a gondolatok a nem-fémes felületek, mint például a víz, glasss is a szín, kontraszt javítása , különösen a kék ég, fehér felhők. 【Eredeti Design 】szűrőtartó is jogosult, mind a cpl, illetve nd1000 szűrők, ultra vékony kerettel, nagy átmérőjű biztosítja, hogy nem vignettálás a nagylátószögű objektív, hátsó cpl design kényelmes telepíteni vagy eltávolítani. 【Készlet Tartalmaz 】szűrőtartó + ND1000 szűrő + CPL szűrő +4 * adpter gyűrűk(67mm/72mm/77mm/82mm)+ Bőr porzsák.Információ : .Állítsa inldudes : ND1000 + 95mm CPL + 4 * Adapter Gyűrűk (67mm/72mm/77mm/82mm).A szűrő Anyaga : Import Japán AGC Glass.ND1000 Funkció : csökkenti a fény mennyisége 10-megáll.CPL Szűrő Funkció : Fokozza a corlor, valamint a kontraszt.Szűrőtartó : Ultra slim(12mm vastagságú ), hogy elkerüljék a vignettálás a széles látószögű objektív.Bevonatok : 28 többrétegű bevonat kétszemélyes oldalon polírozás technológia.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása