• Újszülött
Arcát, Testét Festék,100ml Ideiglenes Tetoválás Tinta Multifunkcionális Matt Folyékony Pigmentek Halloween DIY Biztonsági Festék, Kozmetikai(zöld)

Arcát, Testét Festék,100ml Ideiglenes Tetoválás Tinta Multifunkcionális Matt Folyékony Pigmentek Halloween DIY Biztonsági Festék, Kozmetikai(zöld)

HUF 2307.15
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

BIZTONSÁGOSAN HASZNÁLHATÓ A BŐR -, A folyékony festékkel készült enyhe, egészséges alapanyagok, valamint alkalmas a legtöbb ember bőre.Létrehozhat az arc, a test festés minták bizalommal.Keverékek, könnyen, gyorsan szárad.Széles KÖRBEN HASZNÁLT Pigmentek használható színes festmény a tanítás, ideiglenes tetoválás, test festés előadások, DIY, smink modell, színpadi smink, Halloween, Karácsony, egyéb tevékenységek.Mindenkinek jó szórakozást belőle!.MAGAS színvisszaadási - színű pigment tiszta, használható a teljes komplex gyönyörű festett működik.A szín is, de lehet használni, gyorsan ecsettel vagy szórópisztollyal.TÖBBSZÖRÖS VÁLASZTÁS - különböző ragyogó színek közül lehet választani, illetve az egyedi színt képes kezelni az összetett színes minták, hogy megfeleljen a különböző festmény szüksége van.Kreatív DIY festmény alkalmas felnőttek, kamaszok, gyerekek!.KÉNYELMES KIALAKÍTÁS - A festék van egy különlegesen tervezett fúvóka, illetve szabályozhatja, hogy az intenzitás a szín lassan csöpög, amíg el nem éri a kívánt színt.A tippeket az összes pigment festékekre van zárva, hogy a szivárgás elkerülése érdekében, így biztosítva a jobb felhasználói élményt.Hogyan kell Használni : Rázza fel a festéket használat előtt jól fel, majd egy ecsettel vagy airbrush festés az emberi test vagy az arc.Ez is használható együtt a sablon, hogy egy festett minta.Specifikáció : Elem Típus : Tetováló Festék Nettó Tartalom : 100ml/üveg Érvényes Időszak : 3 Év élettartam : Kérjük, használat számított 1 év megnyitása után.Alkalmazandó Tömeg : Általános nyilvános Csomag Lista : 1 x Tetováló Festék Megjegyzés : 1. A pigment van üledék, ami teljesen normális, csak használja egy keverő vagy a kéz rázza fel használat előtt; 2. Ez a termék csak külső használatra; 3. Gyermekek hat csatolni kell a szülőknek, hogy használja; 4. Kerülje a nyelési; 5. Lehet, hogy hibákat a szín jelenik meg a weboldalon, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket; 6. Ha a bőr valamilyen allergia vagy más kellemetlen tüneteket, kérjük, ne használja tovább, hanem azonnal orvoshoz után mossuk le a festéket.

A fő jellemzők

Item Type:
Tattoo Ink
Net Content:
100ml/bottle
Valid Period:
3 Years
Service Life:
Please use within 1 year after opening.
Applicable Crowd:
General public
Package List:
1 x Tattoo Ink :
Note:
1. The pigment has sediment, which is purely normal, just use a stirrer or hand shake before use; :
2. This product is for external use only; :
3. Children under six should be accompanied by their parents to use; :
4. Avoid swallowing; :
5. There may be errors in the color displayed on the webpage, please refer to the actual product; :
6. If you have skin allergies and other uncomfortable symptoms, please stop using it immediately and see a doctor after washing the paint. :

Az ügyfél választása