• Újszülött
15ml Microblading Tinta,Tetováló Festék Szemceruza Szemöldök Tetoválás Pigment Microblading Félig Állandó Tetoválás Pigment(Természetes szürke)

15ml Microblading Tinta,Tetováló Festék Szemceruza Szemöldök Tetoválás Pigment Microblading Félig Állandó Tetoválás Pigment(Természetes

HUF 2536.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Egyenletesen Színes】— Magas minőségű pigmenteket, gyorsan, sőt, színezés, jó szín megtartása, kifejezetten a tetoválás, a természetes hatást.Ez a szín pigment van egy kis meleg hangon majd fel lehet használni, a szemöldök vagy a szemceruza. 【Szelíd, Egészséges】— A Microblading Tinta koncentrátumok pigmentek, kivont a szakmai technológia nem tartalmaz nehézfémeket, valamint az enyhe, egészséges.A microblade pigmentek vannak összhangban előállított egészséges, minőségi előírásokat, pedig ezek nagyon biztonságos. 【Biztonságos A Bőr】— A tetoválás pigmentek teljesen biztonságos, anélkül, hogy bármilyen káros hatás, mert a microblade pigmentek elő megfelelően a legmagasabb egészségügyi előírások az iparban.Vannak tiszta, biztonságos, non-hatású színanyagok. 【Anti-szivárgás】— A Tetováló Festék üveg célja egy csepp a pohárban, ami kényelmes extrudálással a fejét, nem hulladék.Zárt tároló annak érdekében, hogy a microblade tinta nem romlik, megakadályozza a szivárgást, valamint könnyű tárolni. 【Zárt Tároló】— Zárt tároló, szivárgásmentes, könnyen tárolható.Takarja le a palack kupakját használat után, hogy elkerülje volatilization.Kérjük, tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.Kérjük, keverjük többször használat előtt.A Termék Leírása : ❤ 1. Fekete : Lencsék vonal, szín, anyag, könnyű, színes, jó szín megtartása, nem kék a későbbiekben. ❤ 2. Cián : Alkalmas fehér bőr köd szemöldök tetoválás is adhat más pigment ❤ 3. Csokoládé : Alkalmas az ügyfelek mérsékelt haja színe, lehet működtetni egyedül; Azt is hozzá egy kis kávé barna, sárga keverés, alkalmas bélés, valamint shader.Alkalmas a középkorú nők, alkalmas köd szemöldök tetoválás. ❤ 4. Szürke : Keverjük össze a sötét színű krémet, hogy csökkenti a fény színe, majd keverjük össze a barna, világos szürke, világos kávét, hogy a szín több természetes, illetve megakadályozza a bőrpír, amely alkalmas a fehér bőr.Specifikáció : Elem Típus : Microblading Pigment Állag : Folyékony Nettó Tartalom : 15ml eltarthatóság : 3 Év Tárolás : Kerülje a fény, illetve tárolja szobahőmérsékleten Hatékonyság : Vízben oldódó, a stabilitás, a tartósság, tömény krém, jó szín, jó penetráció, gyors, színezés, jó szín megtartása nem könnyű decolorize.Használat : használat előtt tisztítsa meg a szemöldök területén, hogy módosítani kell, megfelelő mennyiségű ezt a terméket, illetve a kenet a területen, hogy módosítani kell.A csomag Lista : 1 x Microblading Pigment Megjegyzés : 1. Ha kényelmetlen, kérjük, ne használja tovább. 2. Tartsa távol eléri a gyermekek.

A fő jellemzők

Item Type:
Microblading Pigment
Texture:
Liquid 
Net Content:
15ml 
Shelf Life:
3 Years 
Storage:
Avoid light and stored in room temperature
Efficacy:
Water soluble, stability, durability, concentrated cream, fine color, good penetration, fast coloring, good color retention and not easy to decolorize.
Usage:
Shake well before use, clean the eyebrow area that needs to be modified, take proper amount of this product and smear on the area that needs to be modified.
Package List:
1 x Microblading Pigment :
Note:
1. If uncomfortable, please discontinue use. :
2. Keep out of reaches of children. :

Az ügyfél választása